Times of Suriname

Barça legt officieel bod neer voor Martinez

-

VOETBAL - Het is al lang geen geheim meer dat FC Barcelona zijn zinnen heeft gezet op Lautaro Martínez. En zijn overgang naar Camp Nou wordt steeds concreter. Volgens de sportkrant SPORT hebben de Catalanen inmiddels een officieel bod neergelegd bij Internazio­nale: 50 miljoen euro plus twee spelers.

Volgens het bovengenoe­mde medium is de aanbieding best goed ontvangen in het Giuseppe Meazzastad­ion, omdat de clubleidin­g van de Nerazzurri het onvermijde­lijk acht dat de Argentijns­e topschutte­r naar Catalonië vertrekt. Daarom denken de Italianen nu na over de best mogelijke deal.

Internazio­nale kan dus 50 miljoen euro verdienen met de verkoop van Martínez, maar mag ook twee spelers uitzoeken. De Serie Aclub mag naar verluidt, kiezen uit het drietal Júnior Firpo, Arturo Vidal en Samuel Umtiti. Oefenmeest­er Antonio Conte van de ploeg uit Milaan zou in ieder geval een voorkeur hebben voor de komst van Chileen, die hij in een eerder stadium onder zijn hoede had bij Juventus.

Naar verluidt, hebben de Milanezen wel een deadline gekregen: uiterlijk eind deze week dient er gereageerd te worden. (VN)

 ??  ?? Barcelona heeft een (Foto: AD)
officieel bod neergelegd
bij Internazio­nale voor Lautaro Martínez.
Barcelona heeft een (Foto: AD) officieel bod neergelegd bij Internazio­nale voor Lautaro Martínez.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname