Times of Suriname

Real Madrid aast op Spanjaard

-

VOETBAL Zinedine Zidane moest dit seizoen bijsturen op het middenveld, waar de jonge Fede Valverde een basisplaat­s veroverde ter ondersteun­ing van Casemiro. Vorige zomer pleitte de Franse coach al tevergeefs voor versterkin­g op de middenstro­ok, straks hoopt hij eindelijk zijn zin te krijgen. Mogelijk zal hij wel vrede moeten nemen met een verrassend­e naam.

Het laatste jaar werd Real bijzonder vaak gelinkt aan Paul Pogba, maar in het postcorona­tijdperk zal de Fransman wellicht te duur zijn. Real zal dan ook een goedkoper alternatie­f moeten vinden, waarbij het Franse toptalent Eduardo Camavinga (Stade Rennes) al genoemd werd. Maar de Koninklijk­e zou ook nog een verrassend­e optie achter de hand houden.

Volgens Defensa Central is immers ook Marc Roca een optie. De 23jarige Spanjaard is een schaars lichtpunt bij rode lantaarn Espanyol. Zijn talent blijft niet onopgemerk­t, want vorige zomer toonde Bayern München al interesse. De Duitsers zouden intussen wel afgehaakt zijn, waardoor de weg voor Real vrij zou liggen.

(VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname