Times of Suriname

Vidya Balan produceert Natkhat

-

Men is vol lof over de serie die geproducee­rd is door Anushka Sharma en alleen beschikbaa­r is op Amazon Prime Video shows. De laatste aflevering van seizoen 1 is al achter de rug en de fans wachten vol ongeduld op seizoen 2. Maar komt er wel een tweede seizoen van deze serie? Anushka gaf te kennen dat dit afhangt van de bazen bij Amazon. “Jullie zullen rustig moeten wachten om te zien wat er zal gebeuren. Ik kan op dit moment niet te veel prijsgeven, maar ik kan wel aangeven dat alles afhangt van Amazon.” Aldus Anushka die deze serie heeft geproducee­rd in samenwerki­ng met haar broer, Karnesh, via hun productiem­aatschappi­j, Clean Slate Films.

Vidya Balan introducee­rde onlangs de poster van de korte film die ze heeft geproducee­rd. De bekende Bollywooda­ctrice heeft ook de hoofdrol in

De film gaat over een moeder die belangrijk­e lessen verzorgt aan haar zoon. “Het is een prachtig verhaal dus besloot ik in deze film te spelen als een van de personages en deze film te produceren.” Aldus Vidya. Zij zal vanaf juni te zien zijn in Gulabo Sitabo op Amazon Prime Video. Deze is de tweede Bollywoodf­ilm die dit jaar naar Amazon Prime Video gaat. Gulabo Sitabo was de eerste. Amitabh Bachchan en Ayushmann Khurrana hebben de hoofdrol in Gulabo Sitabo. Vanwege de lockdown in India zijn de bioscopen gesloten en kiezen filmmakers nu er dus voor om hun films te releasen op deze streaming-platform. Vidya heeft de hoofdrol in de film die gebasseerd is op het leven van Shakuntala Devi. (Biz Asia Live/ Foto: Instagram)

 ??  ?? (Biz Asia Live/ Foto: Instagram)
Natkhat.
(Biz Asia Live/ Foto: Instagram) Natkhat.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname