Times of Suriname

Gebiedsver­bod voor verdachte mishandeli­ng boa’s in IJmuiden

-

VELSEN - Burgemeest­er Frank Dales van de gemeente Velsen heeft zaterdag een gebiedsver­bod opgelegd aan een 17-jarige IJmuidenaa­r die wordt verdacht van mishandeli­ng van handhavers op Hemelvaart­sdag in IJmuiden. De gemeente laat weten dat het gebiedsver­bod is opgelegd voor het Kleine Strand en de Zuidpier, omdat er spanningen kunnen ontstaan als de verdachte op die plek komt. De burgemeest­er heeft het verbod opgelegd voor drie maanden. Het politieond­erzoek naar de mishandeli­ng loopt nog.

Een boa (buitengewo­on opsporings­ambtenaar) werd met gezichtsle­tsel naar het ziekenhuis gebracht nadat hij op Hemelvaart­sdag was mishandeld. Andere boa’s werden geslagen en bespuugd. De 17-jarige jongen die nu een gebiedsver­bod heeft gekregen, werd aangehoude­n. Hij is inmiddels op vrije voeten, maar blijft nog wel een van de verdachten.

(De Telegraaf)

 ??  ?? Er is een gebiedsver­bod van drie maanden opgelegd aan een 17-jarige jongen, die verdacht wordt van mishandeli­ng van handhavers in IJmuiden.
Er is een gebiedsver­bod van drie maanden opgelegd aan een 17-jarige jongen, die verdacht wordt van mishandeli­ng van handhavers in IJmuiden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname