Times of Suriname

Barcelona houdt Fabian Ruiz in de gaten

-

VOETBAL - FC Barcelona zou zijn selectie ondanks de coronacris­is toch willen versterken. En daarvoor werd de laatste weken vooral met Juventus onderhande­ld. De Catalanen hadden hun zinnen immers op Miralem Pjanic gezet, maar die transfer blijft maar aanslepen.

Een akkoord rond Pjanic is nog steeds niet bereikt en het dossier van de Bosniër blijft erg gecomplice­erd. Dus zou Barça ook al naar mogelijke alternatie­ven speuren. Volgens Mundo Deportivo is het vizier daarbij gericht op Fabian Ruiz. De Spaanse internatio­nal van SSC Napoli is wel een dure vogel en zou minstens 60 miljoen euro moeten kosten. Mogelijk probeert Barça ook hier de prijs te drukken door bepaalde spelers de omgekeerde beweging te laten maken.

Barça lijkt in ieder geval per se een middenveld­er en een spits te willen aantrekken. Het topdoelwit voor die laatste positie blijft Lautaro Martínez van Internazio­nale. Dat heeft Mauro Icardi echter al verkocht aan Paris SaintGerma­in, waardoor er absoluut geen noodzaak is om de jonge spits te laten gaan. Er wachten dus nog drukken maanden voor het bestuur van Blaugrana. (VN)

 ??  ?? Barcelona ziet Fabian Ruiz als een goed alternatie­f voor Miralem Pjanic. (Foto: AD)
Barcelona ziet Fabian Ruiz als een goed alternatie­f voor Miralem Pjanic. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname