Times of Suriname

Camavinga kiest voor Real Madrid

- Eduardo Camavinga wordt in de gaten gehouden door Real Madrid en het Franse talent wil graag een transfer maken naar de Spaanse club. (Foto: AD)

VOETBAL - Real Madrid gaat door de coronacris­is vermoedeli­jk wat minder doen op de transferma­rkt dan gepland, maar er is bij De Koninklijk­e wel ruimte voor één of twee goede aanwinsten. En de kans dat Eduardo Camavinga overkomt van Stade Rennes is een stuk groter geworden.

Volgens de sportkrant AS heeft de jonge middenveld­er zijn zinnen namelijk gezet op een transfer naar het Estadio Santiago Bernabéu. Camavinga staat in de belangstel­ling van een groot aantal Europese topclubs, waaronder bijvoorbee­ld het Italiaanse Juventus en het Franse Paris Saint-Germain, maar zou dus enkel en alleen willen verhuizen naar Madrid. De controleur van Stade Rennes vergaarde onlangs de Franse nationalit­eit en dat is alleszins gunstig te noemen voor Real, aangezien hij bij een transfer een plek als niet-EU-speler zou innemen.

Wel moeten er eerst spelers verkocht worden alvorens men spijkers met koppen kan slaan: James Rodríguez, Gareth Bale, Mariano Díaz en Álvaro Odriozola staan naar verluidt op de transferli­jst. Vóór de coronacris­is toesloeg konden we een paar keer lezen dat ze in Rennes 100 miljoen euro wilden hebben voor Camavinga, maar omdat de financiële situatie van de Ligue 1-club er nu penibel uitziet, zullen de Fransen genoegen moeten nemen met minder. Real zou nu 50 tot 60 miljoen euro moeten betalen. (VP)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname