Times of Suriname

Habiboella­h nieuwe voorzitter SZVB

-

ZAALVOETBA­L - Riaz Habiboella­h is de nieuwe voorzitter van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond (SZVB). Hij versloeg vrijdagavo­nd in de ballroom van het Lalla Rookh-gebouw Rajeev Badal. Habiboella­h behaalde zestien stemmen, terwijl Badal twaalf stemmen kreeg.

Habiboella­h was na de overwinnin­g heel blij en gaf aan dat hij de steun van eenieder nodig zal hebben om de zaalvoetba­lsport naar grotere hoogtes te brengen. Habiboella­h zegt verder dat het nu wel tijd wordt dat de SZVB een jeugdcompe­titie moet hebben. “In de afgelopen jaren is er steeds geprobeerd om een jeugdcompe­titie op te zetten, maar steeds kwam er iets tussen. Als ik gekozen word, wil ik wel een jeugdcompe­titie opzetten en dat is ook een van onze doelen. Wij zullen wel kijken in welke klasse we zullen starten, maar wij moeten wel een begin maken ermee. In de afgelopen jaren is er geprobeerd met de U-17- en U-19-klasse. Ik denk dat wij ook beginnen met deze twee klassen en geleidelij­k aan ‘lager’ gaan.” De nieuwe voorzitter wil dat er zo snel mogelijk een aanvang gemaakt wordt met het nieuwe seizoen, maar dat hangt af van de coronacris­is. Binnenkort wordt er bekendgema­akt wanneer de inschrijvi­ngen voor het nieuwe seizoen plaatsvind­en.

In het nieuwe bestuur zitten verder Mike Antonius (ondervoorz­itter), René Bilkerdijk (secretaris), Faik Ataoellah (penningmee­ster), Winona Lee (commissari­s vrouwen en jeugd) en Fabian van der Kust (commissari­s competitie).

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname