Times of Suriname

Rechter stelt verdachten voorlopig in vrijheid

-

PARAMARIBO - Rechter Duncan Nanhoe heeft Quincy M en Dilan A, die samen met Antforney M, Romano M, Arantes W en Jeffaro A worden verdacht van diefstal, gisteren voorlopig in vrijheid gesteld. Hij voegde wel toe dat de mannen bij de verdere behandelin­g van hun zaak op 4 augustus aanwezig moeten zijn.

In deze zaak is alleen Antforney M nog aangehoude­n. Arantes W en Jeffaro A waren eerder reeds in vrijheid gesteld, terwijl Romano M nimmer is aangehoude­n. Antforney M bekent goederen te hebben weggenomen. Hij nam op 22 november SRD 300 weg en maakte een halskettin­g buit op 30 november. Hij stal ook een bromfiets van een ander. Hij ging met de auto van zijn buurvrouw naar een winkel en nam de bromfiets weg; hij reed weg op de gestolen bromfiets. Hem werd ook een andere diefstal van een bromfiets verweten, maar Antforney M ontkent dat. Volgens hem bekende hij de tweede bromfietsd­iefstal bij de politie omdat hij mishandeld werd.

Quincy M ontkent betrokken te zijn bij de diefstal van een bromfiets. Hij was meegegaan met Romano

M en zag naderhand een bromfiets bij Antforney M. Romano M verklaarde dat hij werd opgehaald door Antforney M om eten te kopen. Antforney M kwam niet terug met voeding, maar met een bromfiets. Dilan A was ook meegegaan. WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname