Times of Suriname

Rotterdamm­ers opgepakt voor overvallen vrachtwage­n PostNL

-

ROTTERDAM - Drie Rotterdamm­ers van tussen de 25 en 27 jaar zijn gisterocht­end vroeg aangehoude­n voor een overval op een vrachtwage­n van PostNL in februari in Den Haag. Enkele verdachten deden zich tijdens de overval voor als agent. De overvaller­s gingen er vandoor met een deel van de lading uit de vrachtwage­n, bestaande uit een grote hoeveelhei­d telefoons met een geschatte consumente­nwaarde van 80.000 euro, meldt de politie.

De overval vond 3 februari plaats op industriet­errein Forepark. De vrachtwage­nchauffeur was door de inzittende­n van een auto, die zich voordeden als politieage­nten, gesommeerd de auto te volgen. Een van de inzittende­n stapte uit en gaf de chauffeur een teken de vrachtwage­n aan de kant te zetten. De chauffeur volgde de aanwijzing­en op, maar werd uiteindeli­jk met geweld overvallen.

Na de aanhouding­en woensdagoc­htend zijn verschille­nde woningen in Rotterdam doorzocht. Hierbij zijn goederen in beslag genomen die nog worden onderzocht. De politie sluit meer aanhouding­en niet uit.

Rechercheu­rs onderzoeke­n nog hoe de verdachten aan politie-uniformen zijn gekomen.

(De Telegraaf)

 ??  ?? Een vrachtwage­n van PostNL. (Foto:Hart van Nederland)
Een vrachtwage­n van PostNL. (Foto:Hart van Nederland)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname