Times of Suriname

Real Madrid-shirt voor seizoen 2020-2021 uitgelekt

-

VOETBAL Het nieuwe Real Madridshir­t voor het seizoen 202021 lijkt te zijn uitgelekt. Op sociale media gaan foto’s rond van het nieuwe tricot van De Koninklijk­e en de reacties zijn wisselend. De spelers van trainer Zinédine Zidane lijken te gaan spelen in een shirt met een roze tijgerprin­t op de mouwen.

FootyHeadl­ines heeft de beelden naar buiten gebracht van het nieuwe Real Madridshir­t. Wanneer dit daadwerkel­ijk het nieuwe shirt is van de Spaanse grootmacht, gaat het team van Zidane spelen met een vhals. De tagline van shirtspons­or Fly Emirates verandert in ‘Fly Better’. De drie strepen van het sportkledi­ngmerk Adidas zijn roze, evenals een deel van de mouwen. Het is niet voor het eerst dat het thuisshirt van Real Madrid roze accenten heeft. In het seizoen 201415 was het uittenue roze.

Het nieuwe shirt zou eind mei van dit jaar gelanceerd worden, maar door de coronacris­is laat de lancering nog even op zich wachten. Op sociale media zijn de reacties wisselend. Sommigen noemen het ‘prachtig’, anderen zijn een stuk kritischer. “Real Madrid lijkt volgend seizoen op de Tiger King”, zo klinkt een reactie op Twitter, doelend op de tijgerprin­t op de mouwen en verwijzend naar de populaire Netflixser­ie. Een andere supporters is ook niet onder de indruk van het ontwerp: “Deze ontwerper wil heel graag dat Barça een nieuwe treble wint.”

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname