Times of Suriname

Telesur betreurt onjuiste informatie

-

PARAMARIBO - Het Telecommun­icatiebedr­ijf Suriname (Telesur) betreurt dat er onjuiste informatie wordt verspreid dat het internetve­rkeer van zowel ADS als mobile data voor een maand zal worden onderbroke­n.

Jennis Asraf, manager Corporate Communicat­ion van Telesur om een reactie gevraagd, zegt dat het bedrijf het betreurt dat kwaadwilli­gen erop uit zijn de samenlevin­g onnodig in een panieksitu­atie te zetten. Zij zegt dat het bedrijf juist alles op alles zet om de dienstverl­ening gedurende deze periode te garanderen. Asraf legt uit dat de sameleving het nu al zo moeilijk heeft met de explosieve stijging van COVID-19. Zij zegt dat het bedrijf een dergelijke mededeling eerst op de website en de Facebook-pagina zou delen om de gemeenscha­p op de hoogte te stellen. “Wij vragen aan de mensen die dit soort dingen maken en verspreide­n om dit gedrag achterwege te laten. Laten we ons focussen om positief nieuws te delen want dat hebben we nodig in deze tijd”, stelt Asraf.

Voorts zegt zij dat er wat stremminge­n zullen zijn, omdat je nooit weet hoe de situatie op bepaalde momenten zal zijn. Zij roept de samenlevin­g op om niet zomaar in paniek te raken, maar de officiële berichten van Telesur te volgen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname