Times of Suriname

Politie verwijdert straatvent­ers in omgeving Centrale Markt

-

PARAMARIBO – De politie heeft gisterocht­end personen, die bij de Centrale Markt stonden, verwijderd. Een deel van de mensen stond groenten te verkopen, terwijl een ander deel bezig was te kopen. Ook waren er mensen die in de omgeving stonden en niets deden.

De politie heeft iedereen verwijderd. De verkopers verlieten de plaats met medeneming van hun groenten. Voorts waren aan de Jodenbree en Dr Sophie Redmondstr­aat mensen bezig met de verkoop van goederen. Ook zij zijn onmiddelli­jk verwijderd. Een politieamb­tenaar vertelt aan de krant dat ondanks het feit dat de mensen verwijderd worden, zij weer terugkomen op de plaats. De politie zal daarom blijven optreden.

Volgens deze ambtenaar hebben de mensen geen monden neuskap op en brengen het leven van anderen in gevaar. Zij merkt op dat de verkopers gehoor geven aan de waarschuwi­ng van de politie om meteen weg te gaan, maar daarna weer terugkomen als de wetsdienar­en zijn vertrokken. Het gaat veelal om straatvent­ers die dit gedrag vertonen.

WJ/RT

 ??  ?? De politie heeft gisterocht­end straatvent­ers verwijderd in de omgeving van de Centrale Markt.
(Action-foto: Radjoe Toefanie)
De politie heeft gisterocht­end straatvent­ers verwijderd in de omgeving van de Centrale Markt. (Action-foto: Radjoe Toefanie)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname