Times of Suriname

Stiefvader blijft aangehoude­n

-

PARAMARIBO - Stiefvader Carlo A blijft aangehoude­n. Zijn zestienjar­ige stiefdocht­er beschuldig­t hem van verkrachti­ng. De man moet op 4 augustus weer voor het gerecht verschijne­n. Hij wordt verdacht van verkrachti­ng, overtredin­g van de Vuurwapenw­et en Wet Verdovende Middelen.

Volgens het slachtoffe­r zijn de seksuele handelinge­n vier keer op verschille­nde plaatsen gepleegd. De verdachte had steeds een pistool bij zich. Het meisje vertelt dat de man het wapen op haar richtte en dreigde haar te schieten indien zij iets zou zeggen. Volgens haar heeft de verdachte haar verkracht. Zij kreeg van haar zus te horen dat Carlo A getracht heeft haar aan te raken.

Het slachtoffe­r werd een van de keren bang toen de stiefvader haar bedreigde. Zij vertelde toen aan haar moeder over de verkrachti­ng. Het meisje vertelde dat zij van Carlo A een bustehoude­r, die zwaar woog moest aan doen. Zij wist niet dat er drugs in zaten. Naderhand kwam zij erachter dat het om cocaïne ging. Carlo A krijgt juridische bijstand van raadsman Oscar Koulen.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname