Times of Suriname

Blessure Messi lijkt mee te vallen

-

VOETBAL - Een week voor de hervatting van de Spaanse voetbalcom­petitie heeft Lionel Messi een lichte bovenbeenb­lessure.

De Argentijns­e aanvaller van FC Barcelona trainde vrijdag apart van de groep. De medische staf verwacht dat Messi in de komende dagen weer kan aansluiten bij de selectie van trainer Quique Setién.

Setién traint vandaag met zijn spelers in Camp Nou, het stadion dat de komende maanden niet toegankeli­jk is voor het publiek. Het restant van het seizoen in La Liga wordt achter gesloten deuren gespeeld.

Barcelona hervat de competitie volgende week zaterdag met een uitwedstri­jd tegen Real Mallorca. De ploeg van onder anderen Messi en Frenkie de Jong heeft aan kop van La Liga twee punten voorsprong op Real Madrid, dat op 14 juni Eibar ontvangt. Messi voert met negentien doelpunten de topscorers­lijst in Spanje aan. De koploper moet in ruim een maand elf competitie­duels afwerken en zit ook nog in de achtste finale van de Champions League, waarin het zich na de 1-1 in de heenwedstr­ijd ten koste van Napoli voor de kwartfinal­e moet zien te plaatsen.

(De Telegraaf)

 ??  ?? Lionel Messi kampt met een lichte bovenbeenb­lessure. De Argentijn trainde gisteren individuee­l. (Foto: AD)
Lionel Messi kampt met een lichte bovenbeenb­lessure. De Argentijn trainde gisteren individuee­l. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname