Times of Suriname

Liverpool kan titel pakken in derby

-

VOETBAL - De Premier League heeft vrijdag de eerste drie speelronde­n voor de herstart van de competitie openbaar gemaakt. Liverpool kan in de stadsderby tegen Everton de eerste landstitel in dertig jaar grijpen. De Premier League gaat 17 juni van start, waarna de wedstrijde­n elkaar in rap tempo zullen opvolgen. Krakers in de eerste week: Manchester City-Arsenal en Everton-Liverpool. Aston Villa en Sheffield United zet de competitie over twee weken in gang.

Tottenham Hotspur-manager José Mourinho treft 19 juni zijn oude club Manchester United, maar in de eerste speelronde na de herstart zijn alle ogen gericht op de Merseyside Derby. Als City onderuit gaat tegen Arsenal, kan Liverpool op 21 juni de eerste landstitel in dertig jaar veiligstel­len. Lukt dat niet, dan is er drie dagen later een nieuwe kans. Liverpool ontvangt dan Crystal Palace op Anfield.

Alle wedstrijde­n worden gespeeld in lege stadions. Het is nog onduidelij­k of de ‘risicoweds­trijden’, zoals EvertonLiv­erpool, misschien op neutraal terrein worden gespeeld. Alle duels beginnen op een ander tijdstip, zodat alles live op televisie kan worden uitgezonde­n.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname