Times of Suriname

“Stop met spuwen”

Bhumi Pednekar:

-

Bhumi Pednekar deed onlangs een beroep op al haar landgenote­n om niet meer te spuwen en zo een steentje bij te dragen in de strijd tegen de COVID19-pandemie. De actrice legde uit dat het gevaarlijk­e coronaviru­s ook verspreid kan worden als men spuwt.

“We moeten dit virus verslaan en iedereen moet zich aansluiten in de strijd tegen COVID-19. ‘Stop met spuwen’. Het is een slechte en onhygiënis­che gwoonte. We moeten ons land redden”, aldus Bhumi. “We hebben allemaal de handen ineen geslagen tijdens de toiletcamp­agne en beloofden toen dat we ons land schoon zouden maken. Laten wij elkaar ook beloven om India coronavrij te maken door niet meer hier en daar te spuwen”, aldus Bhumi. De Bollywooda­ctrice lanceerde onlangs ook een iniatief genaamd ‘One Wish For The Earth’ in verband met World Environmen­t Day welke gevierd werd op 5 juni.

Bhumi is het gezicht van de anti-spuwcampag­ne die gelanceerd is door de Sambandh Health Foundation en het ministerie van Sport en Jeugdzaken.

(Times of India/ Foto: Instagram) in en rondom het huis van Siddhant met de hulp van zijn familieled­en.

Siddhant zal over enkele maanden te zien zijn in Bunty Aur Babli 2. Hij zal ook samen met Deepika Padukone en Ananya Panday werken aan de volgende film van Shakun Batra.

(Times of India/ Foto: Instagram)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname