Times of Suriname

Bayern München sleutelt aan deal met Ajax

-

VOETBAL - Bayern München blijft sleutelen aan de komst van Sergiño Dest. Volgens het Duitse FussballTr­ansfers heeft de Duitse recordkamp­ioen dagelijks contact met de Ajaxtiener.

Door dagelijks ‘persoonlij­ke gesprekken’ te voeren met Dest, probeert Bayern

München hem ervan te overtuigen deze zomer voor een Duitse transfer te kiezen. Althans, dat meldt FussballTr­ansfers. Naar verluidt staan de ‘Bayernster­ren’ hem met open armen op te wachten aan de Säbener Strasse.

Het verhaal is bekend: Bayern is al geruime tijd geinteress­eerd in Dest, maar heeft door de financiële gevolgen van het coronaviru­s geen haast. In de tussentijd wil de negentienj­arige rechtsback van Ajax graag een stap hogerop maken en sluimert op de achtergron­d belangstel­ling van Paris Saint-Germain, FC Barcelona en Borussia Dortmund.

Door de coronacris­is is het nog niet te voorspelle­n hoeveel Dest moet kosten. In Nederland en Duitsland gaan bedragen tussen de twintig en dertig miljoen euro rond. Ajax verkocht Hakim Ziyech al aan Chelsea, terwijl ook Andre Onana en Nicolás Tagliafico aan een vertrek denken. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname