Na­po­li mengt zich in ra­ce om Ma­len

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - Na­po­li heeft in­te­res­se in Do­ny­ell Ma­len. Dat meldt al­thans Ra­dio Kiss Kiss Na­po­li. De Ita­li­aan­se top­club zou de strijd wil­len aan­gaan met di­ver­se Eu­ro­pe­se top­clubs voor de aan­val­ler van PSV.

Naast Na­po­li zou­den on­der meer FC Bar­cel­o­na, Ju­ven­tus en AC Mi­lan de 21-ja­ri­ge Ma­len het hof ma­ken. Vol­gens het Na­po­li­taan­se ra­dio­sta­ti­on han­teert PSV een vraag­prijs van zo’n vijf­tig mil­joen eu­ro. Door de co­rona­cri­sis is het wel de vraag hoe snel het van een ver­trek uit Eind­ho­ven komt voor de vier­vou­di­ge in­ter­na­ti­o­nal van het Ne­der­land­se elf­tal.

Ma­len wordt bij­ge­staan door Mi­no Rai­ola. De Ne­der­land­se zaak­waar­ne­mer on­der­houdt goe­de ban­den met Na­po­li-voor­zit­ter Au­re­lio de Lau­ren­ti­is sinds de trans­fers van Ko­stas Ma­no­las en Hir­ving Lo­za­no. De Mexi­caan kwam vo­ri­ge zo­mer voor veer­tig mil­joen over van PSV, maar kent een moei­zaam de­buut­sei­zoen kent bij I Par­te­n­op­ei.

Ma­len kwam in beeld bij de top­clubs door zijn in­druk­wek­ken­de sei­zoen­start met elf tref­fers en twee as­sists in veer­tien Ere­di­vi­sie-du­els. De aan­val­ler liep in de­cem­ber een zwa­re knie­bles­su­re op, maar staat in­mid­dels weer op het trai­nings­veld. Hij ligt tot me­dio 2024 vast in het Phi­lips Sta­di­on. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.