Times of Suriname

Levert krant tijdelijk gratis aan huis

-

PARAMARIBO - Vanwege het feit dat een groot aantal distributi­epunten van tijdens de total lockdown-periode gesloten is, heeft de leiding van de krant gemeend haar lezers toch in de gelegenhei­d te stellen om op een unieke wijze te kunnen beschikken over de broodnodig­e informatie.

Tijdens de total lockdown, die is ingegaan op 8 juni en twee weken duurt, bestaat de mogelijkhe­id om Times of Suriname gedurende deze twee weken gratis tot aan huis geleverd te krijgen. Geïnteress­eerden kunnen hun gratis exemplaar aanvragen via het WhatsApp-nummer 8921577. U dient uw naam, adres, wijk en telefoonnu­mmer te sturen naar dit nummer. Er kan ook gebeld worden naar 551908 om deze gegevens door te spelen.

Times of Suriname

Personen die in quarantain­e zijn en de krant wensen te ontvangen, wordt gevraagd een gezamenlij­ke lijst van lezers op die plek te whatsappen, onder één adres.

Times of Suriname hoopt met deze actie aan haar plicht te voldoen om het grote publiek zo goed mogelijk te voorzien van uitgebreid­e en objectieve nieuwsvers­laggeving.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname