Times of Suriname

Lea Michele wil gemeen gedrag weer goedmaken

-

Lea Michele betuigde onlangs haar steun voor George Floyd, maar opende daarmee onbedoeld een beerput over haar eigen pesterige gedrag in het verleden. Volgens een insider heeft ze zich de laatste dagen de ogen uit haar hoofd gehuild en spant ze zich in om het goed te maken.

De bron van een vriend van de zeven maanden zwangere Lea, zegt dat ze de afgelopen dagen wanhopig heeft geprobeerd haar excuses te maken waar nodig. “Ze heeft echt een wake-up call gehad. Het is nooit gemakkelij­k om mensen op deze manier over je te horen praten. Het was een enorme shock.” Ondertusse­n vertelt een andere bron uit de entertainm­entindustr­ie dat Lea inderdaad niet de aardigste persoon was om mee te werken. “Maar ze is geen racist, seksist of transfoob. Ik zou eerder zeggen dat ze gedragspro­blemen heeft, waar ze nu mee probeert te dealen.”

Ook deze bron bevestigt dat Lea zich alle verwijten aan haar adres van de laatste dagen wel degelijk aantrekt. “Ze luistert, ze hoort wat iedereen zegt en wil zich verontschu­ldigen. Dit is haar verleden en daarvoor wil ze haar verantwoor­delijkheid nemen.” (De Telegraaf/ Foto:GotCeleb)

 ??  ?? Page Six,
Page Six,
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname