Times of Suriname

OnePlus 8 Pro meet zich eindelijk met de grote spelers

-

OnePlus stond jaren bekend als het goedkope merk dat goede kwaliteit bood. Met de komst van de OnePlus 8 Pro lijkt die koers definitief gewijzigd, want dit is een telefoon met hoogwaardi­ge prestaties en een hoge prijs.

De goedkoopst­e versie van de OnePlus 8 Pro kost 899 euro. De OnePlus 7 Pro van vorig jaar kostte bij verschijne­n 709 euro. Daarmee maakt de Chinese smartphone­maker een prijsspron­g, die minder gek is als je bekijkt wat het toestel allemaal kan. Te beginnen bij het scherm, dat met een afmeting van 6,78 inch iets groter is dan het 6,67 inch-scherm van de OnePlus 7 Pro. Dit scherm is zeer helder en biedt de optie om beelden in 120 Hz te verversen. Deze snelheid merk je direct en komt niet alleen tot zijn recht bij het spelen van games. Ook simpelweg door apps scrollen gaat enorm soepel en razendsnel.

Specificat­ies van de OnePlus 8 Pro:

Scherm: 6,78 inch (1440 bij 3168 pixels)

Processor: Snapdragon 865

Werkgeheug­en: 8 of 12 GB

Opslag: 128 of 256 GB

Camera’s achter: Standaard (48MP), groothoek (48MP), zoom (8MP), kleur/diepte (5MP)Camera voor: 16MP

Accu: 4.510 mAh

Gewicht: 199 gram

Groot scherm met een gaatje

Waar de OnePlus 7 Pro nog een uitschuifc­amera aan de bovenzijde had, heeft de OnePlus 8 Pro dat niet. Zo bespaart OnePlus naar eigen zeggen ruimte voor andere onderdelen. De toevoeging van een officiële IP68beoord­eling (voor het eerst) kan daar ook mee te maken hebben. Hiermee kan het toestel officieel tot 1,5 meter onder water blijven voor maximaal een halfuur. (NU)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname