Times of Suriname

Weer verkeersbo­rd en elektricit­eitsmast aangereden

-

PARAMARIBO - Een auto heeft zaterdagav­ond rond 19.30 uur, tijdens de lockdown, aan de Leysweg een verkeersbo­rd en elektricit­eitsmast aangereden. Er deden zich geen persoonlij­ke ongelukken voor.

De auto reed over de Leysweg komende vanuit de Mr Jagernath Lachmonstr­aat en gaande in die van de Doekhieweg-West. Ter hoogte van een winkel verloor de bestuurder de macht over het stuur en reed het verkeersbo­rd en de elektricit­eitsmast aan. Hij kon de bocht niet beschrijve­n met als gevolg het verkeerson­geluk. De bestuurder wist zelf uit de wagen te komen. Zijn auto heeft aanzienlij­ke schade. De mast ging kapot en hing deels. De kabels kwamen op een kokosboom terecht; die vatte vlam. De vlammen zijn zelf gedoofd. Medewerker­s van de NV Energie Bedrijven Suriname kwamen ter plaatse en moesten werkzaamhe­den verrichten aan de kapotte mast. Voor enkele uren zat de buurt zonder stroom. De wagen is geborgen met een sleepwagen. Het verkeersbo­rd is krom getrokken. De politie ging ter plaatse voor onderzoek. WJ

 ??  ?? Een auto heeft zaterdagav­ond aan de Leysweg een elektricit­eitsmast en een verkeersbo­rd geramd.
(Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Een auto heeft zaterdagav­ond aan de Leysweg een elektricit­eitsmast en een verkeersbo­rd geramd. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname