Times of Suriname

Dief trekt gouden ketting van nek 58-jarige vrouw in Haarlem

-

HAARLEM - De 58-jarige Linda Boekelaar was in Haarlem aan het wandelen met haar twee kleinkinde­ren van 7 jaar en 6 maanden oud toen ze op hardhandig­e wijze beroofd werd van haar gouden ketting.

“Het is toch afschuweli­jk? Gelukkig heb ik geen lichamelij­ke schade, maar ik ben wel erg aangedaan. Dan heb ik het nog niet eens over mijn kleinkinde­ren, zij hebben alles gezien”, zo vertelt Linda aan NH Nieuws.

De vrouw had eerst geen argwaan toen ze de man, gekleed in donkere kleren, zag lopen. “Hij was bezig met zijn handschoen­en en in deze tijd met corona is dat niet eens zo heel vreemd, dacht ik. Tot ik van achter werd gegrepen en een keiharde ruk aan mijn nek voelde.”

Linda zette de achtervolg­ing nog in, maar kon de man niet bijhouden. Ze looft een beloning van duizend euro voor de gouden tip.

Het incident gebeurde zondag rond 11.45 uur op het Pad van Oudshoorn. De verdachte is een blanke man van ongeveer 25 jaar oud en minstens 1.90 meter lang. Hij droeg een grijze pet, een donkere zonnebril en zwarte handschoen­en met een gele streep. De politie zoekt getuigen. (De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname