Times of Suriname

Mertens mag nieuw contract verwachten

-

VOETBAL - Dries Mertens werd afgelopen weekend nog wat meer God in Napels, want dankzij zijn doelpunt tegen Inter plaatste Napoli zich voor de finale van de Coppa

Italia en werd Mertens met 122 goals alleen topschutte­r aller tijden van de club. Daar moet binnenkort nog eens een contractve­rlenging voor twee jaar bijkomen, want zijn huidige overeenkom­st loopt op 30 juni ten einde.

Het is enkel nog afwachten op de officiële bevestigin­g dat de handtekeni­ngen gezet zijn, want van binnen de club komt er alsmaar meer bevestigin­g dat de nieuwe overeenkom­st er zit aan te komen. En bij Napoli hebben ze ook al een plan voor wat daarna komt. Het lijkt er immers op dat Mertens zijn carrière bij de club zal afsluiten, maar ook daarna zal blijven. “Normaal geven we spelers van 33 geen nieuwe contract, maar voor Dries maken we een uitzonderi­ng”, verklaart voorzitter Aurelio De Laurentiis immers in Corriere dello Sport. “Wanneer hij er een punt achterzet, wil ik hem graag bij de club houden, in een andere rol.” (VN)

 ??  ?? Dries Mertens mag een nieuw contract verwachten van Napoli. (Foto: Goal)
Dries Mertens mag een nieuw contract verwachten van Napoli. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname