Times of Suriname

Chelsea richt zich op Cristiano Ronaldo

-

VOETBAL Door het coronaviru­s worden er komende zomer niet al te veel dure transfers verwacht, maar een aantal teams zou toch weleens stevig kunnen gaan uithalen. Zo duikt nu plots het gerucht op dat Chelsea zich wil gaan versterken met niemand minder dan Cristiano Ronaldo. Het is Fichajes dat met het opmerkelij­ke gerucht komt. Bij de Blues zijn ze nog op zoek naar offensieve versterkin­g en Jorge Mendes, de bekende makelaar van de Portugese superster, zou Roman Abramovich overtuigd hebben om een bod van 120 miljoen euro neer te leggen bij Juventus. De Italiaanse kampioen zou het geld wel kunnen gebruiken en zou daarom akkoord gaan met een dergelijke aanbieding.

Ronaldo ligt nog tot 2022 onder contract in Turijn, waar hij sinds 2018 speelt. De 35jarige Portugees zou in het geval van een transfer terugkeren naar de Premier League, waar hij van 2003 tot 2009 al uitkwam voor Manchester United. Tussendoor speelde hij uiteraard nog negen jaar voor Real Madrid. (VN)

 ??  ?? Chelsea bereidt een bod van 120 miljoen euro voor op Cristiano Ronaldo, die momenteel onder contract staat bij Juventus.
(Foto: AD)
Chelsea bereidt een bod van 120 miljoen euro voor op Cristiano Ronaldo, die momenteel onder contract staat bij Juventus. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname