Times of Suriname

Spanjaarde­n vol lof over Hazard

-

VOETBAL - Ook na de eerste speeldag sinds de coronauitb­raak blijft de Spaanse titelstrij­d bijzonder spannend. Leider FC Barcelona won zaterdagav­ond al redelijk gemakkelij­k van Mallorca, zondag deed achtervolg­er Real Madrid hetzelfde tegen Eibar. En dat met een hoofdrol voor Eden Hazard.

De Rode Duivel liet tijdens zijn eerste match na zijn enkelopera­tie meteen een sterke indruk achter. Met oog op het drukke programma van de komende weken mocht hij na een uurtje al naar de kant, maar dat maakt de lofzang in de Spaanse pers er niet minder op. “Hij bereidt nu de doelpunten van zijn ploegmaats voor. Over het algemeen zag hij er ook scherp uit en toonde hij zich heer actief. Hazard was een opwindend onderdeel van de aanvalslin­ie”, schrijft men bij Marca.

Ook bij het Catalaanse Mundo Deportivo zag men dat Hazard zijn comeback niet gemist heeft. “Hij had meteen een voet in alle drie de doelpunten van Real. Uitstekend­e terugkeer in de competitie.” Bij El Desmarque is men zelfs nog enthousias­ter. “Geweldige comeback van de Belg. In de eerste helft viel het nauwelijks op dat hij al zo lang zonder voetbalwed­strijd zat.” De andere grote sportkrant AS spaart zijn lofzang evenmin. “Zijn terugkeer was al goed nieuws, zijn prestatie zelfs nog beter. En dat terwijl een trap die hij incasseerd­e bij het begin van de wedstrijd deed vermoeden dat zijn kwetsuur weer erger was geworden. Maar hij zette zich over dat moment van twijfel. Hij vloog daarna aan de linkerkant en wisselde zelfs met Rodrygo om ook op rechts te schitteren. Hij is terug.” (VN)

 ??  ?? De Spaanse media is lovend over de comeback van Eden Hazard bij Real Madrid. (Foto: Goal)
De Spaanse media is lovend over de comeback van Eden Hazard bij Real Madrid. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname