Times of Suriname

Emraan Hashmi als Alia Bhatts echtgenoot in

Gangubai Kathiawadi?

-

Sherlyn Chopra die men kent vanwege haar performanc­e in Kamasutra 3D gaf onlangs te kennen dat ze een tijdje ook leed aan depressie. “In 2005 leed ik aan depressie na het heengaan van mijn vader. Mijn vader stierf aan de gevolgen van een hartaanval die veroorzaak­t was door een zonnesteek. Hij was voor zijn hartaanval bezig om medische hulp te bieden aan de slachtoffe­rs van de tsunami in Andhra Pradesh. Ik kon het verlies van mijn vader moeilijk verwerken.” Aldus Sherlyn die eraan toevoegde dat ze na een tijdje over haar depressie heen was.

(Times of India/ Foto: Instagram)

Eerder werd onthuld dat Bollywooda­cteurs Ajay Devgn en Emraan Hashmi een cruciale rol spelen in Sanjay Leela Bhansali’s nieuwe Gangubai Kathiawadi met Alia Bhatt in de hoofdrol. Maar nu wordt gefluister­d over de rol die Emraan zal vertolken.

De geruchten suggereren dat Ajay de rol van een gangster speelt, terwijl Emraan de echtgenoot van Alia Bhatt zal spelen. Maar zeker geen liefhebben­de echtgenoot. Hij sluit namelijk een deal en verkoopt haar aan een bordeel.

Er wordt gezegd dat het personage van Emraan gebaseerd is op een personage uit het boek Mafia Queens of Mumbai van auteur S Hussain Zaidi. De rol werd aanvankeli­jk aangeboden aan Karthik Aaryan, maar hij weigerde de rol.

(Bollywood.nl/

Foto: Instagram)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname