Times of Suriname

Keanu Reeves klaar om te daten

-

Keanu Reeves stelt een kwartiertj­e van zijn leven beschikbaa­r om met een gelukkige winnaar virtueel op date te gaan om zo geld op te halen voor het goede doel. Volgens The Hollywood Reporter gaat het om Camp Rainbow Gold, een instelling die kinderen met kanker en hun families helpt.

De virtuele date met Keanu, die zich al jarenlang inzet voor goede doelen die strijden tegen kanker, is te winnen via een veiling. Tijdens het 15 minuten durende Zoomgespre­k beantwoord­t de acteur vragen en hij deelt misschien ook nog wel een (virtueel) glas wijn met de winnaar.

Naast Keanu hebben ook andere celebritie­s zich beschikbaa­r gesteld voor de veiling van Camp Rainbow Gold. Zo geeft zangeres Ally Brooke (Fifth Harmony) een miniconcer­t van een kwartier en zal stemacteur Rob Paulsen een aantal van zijn bekendste cartoonper­sonages zoals Carl Wheezer uit Jimmy Neutron en Pinky uit Pinky and the Brain nadoen.

Typhoon ging door de coronacris­is van een strijdvaar­dige instelling naar rouw, vertelde hij in Opium op Oerol. De rapper werd verdrietig toen hij doorhad dat door de crisis zijn comebackja­ar in het water viel, maar beseft dat hij in een betere positie verkeert dan de mensen die door het coronaviru­s vechten voor hun leven.

“Eerst nog heel strijdvaar­dig”, beschreef Typhoon zijn gevoelens toen bleek dat de coronacris­is ernstig was en op een gegeven moment sijpelde dat echt door.

“Toen werd ik echt verdrietig. Ik realiseerd­e me dat mijn festivalzo­mer, mijn comebackja­ar na mijn burn-out, ook niet plaats zou vinden.”

“Het is ook een stukje rouw. Je kijkt uit naar een heleboel dingen, je tuigt het allemaal op. Het is een luxeproble­em omdat mensen vechten voor hun leven en ik ben gelukkig gezond. Maar je moet wel even afscheid nemen van iets.”

Tijdens het begin van de coronacris­is was Typhoon ‘een beetje in quarantain­e’ aan het schrijven aan zijn nieuwe album. De rapper dacht daarom eerst dat er door de crisis niet veel voor hem zou veranderen. Door vrienden die op Amsterdams­e intensive care werken en zijn vriendin, die werkzaam is in de psychiatri­e, kwam hij erachter dat de situatie echt ernstig was.

Typhoon ziet tijdens de coronacris­is een voordeel van zijn eerder doorgemaak­te burn-out. “Het iets rustiger aandoen; door dit alles lukte mij nu makkelijke­r dan wanneer dat niet gebeurd was.”

(NU/Foto:Cor Hopspes)

De 39-jarige Kim Kardashian mag zich alweer zeven jaar moeder noemen en viert de verjaardag van haar eerste kind North door haar eens flink in de schijnwerp­ers te zetten.

Via Instagram wenst de selfiequee­n haar eerstgebor­ene een fijne verjaardag toe. “Ik kan niet geloven dat je alweer 7 bent. Het is gek hoe snel de tijd gaat!”, schreef ze. Daarnaast deelde ze een aantal foto’s van door de jaren heen ter ere van het meisje. Zo is op één van de clipjes de jarige North te zien, terwijl ze lekker aan het dansen is met haar broertje en zusje en ook haar nichtje Penelope Disick (de dochter van Kourtney en Scott) maakt haar opwachting in de post.

De Kardashian-telg deelt bovendien een aantal zoete kiekjes waar ze samen met Kanye en haar dochtertje op staat en een selfie waar moeder en dochter allerlei filters uitprobere­n. “Je bent alles waar ik ooit van droomde en meer. Ik hou van je tot je alien-planeet en terug.”

Ook Kims zusje Kourtney wendde zich tot Instagram om haar nichtje te felicitere­n. “Mijn jarige Northie”, schreef ze bij een aantal vrolijke foto’s van de jarige en Kourtneys eigen dochtertje. ‘Momager’ Kris deelde eveneens een serie foto’s uit haar eigen archief. “Vanaf het allereerst­e moment dat we elkaar ontmoetten op de dag dat je geboren werd, heb je ons allemaal zoveel geluk en vreugde gebracht. Je bent zo creatief en getalentee­rd en grappig en vriendelij­k en je hebt het grootste, beste hart ... wat een zegen ben je, Northie”, zo prees ze haar kleindocht­er.

Hoewel de Kardashian-familie bekendstaa­t om haar extravagan­te verjaardag­sfeestjes, is het nog onduidelij­k hoe het partijtje van North er dit jaar uit gaat zien vanwege het coronaviru­s. Afgelopen jaar gaven North en nichtje Penelope, dat in juli jarig is, een heus Candy Landfeest, inclusief kleurrijke outfits.

(RTL Boulevard/Foto:ReadSector/Sound Health and

Wealth)

Lasting

 ??  ?? (De Telegraaf/Foto:RTL Boulevard)
(De Telegraaf/Foto:RTL Boulevard)
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname