Times of Suriname

Robert de Niro vindt ontwikkeli­ngen ‘angstaanja­gend’ in opvoeding biraciale kinderen

-

Robert de Niro heeft zich in een interview uitgesprok­en over het opvoeden van zijn zes biraciale kinderen, temidden van de voortduren­de BLM-protesten.

In de Tonight Show Starring Jimmy Fallon vertelde hij wat hij eng vond aan het opvoeden en wat er volgens hem anders moet. “Als mensen vertellen dat ze hun kinderen duidelijke instructie­s geven over hoe ze hun handen moeten vasthouden aan het stuur en geen plotseling­e bewegingen mogen maken, dan herken je dat”, vertelt De Niro. Hij vindt dat maar een angstaanja­gend fenomeen. “Dat moet veranderen.”

“Veel mensen zeggen dat de politie de gemeenscha­p moet helpen en een sensitivit­eit moet hebben. En er zijn natuurlijk ook goeie agenten die dat al hebben. Maar er zijn ook een paar die dat niet hebben. En die zouden er niet moeten zijn.”

Het 76-jarige Hollywoodi­coon heeft dochter Drena (48), zoon Raphael (44) met zijn exvrouw Diahnne Abbott. Met zijn ex-vrouw Toukie Smith kreeg hij zonen Julian en Aron (beiden 24) en met zijn ex-vrouw Grace Hightower kreeg hij zoon Elliot (22) en dochter Helen (8). (De Telegraaf/Foto: News)

CBS

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname