Times of Suriname

UFC-president Dana White heeft geen interesse in halve arena’s

-

UFC - De UFC draait nu al een aantal weken weer achter gesloten deuren. UFCpreside­nt kan deze maand de gevechten vanuit zijn kantoor kijken of een aantal deuren verder in de UFC APEX. White is wel tevreden met het eigen gebouw en heeft geen interesse om over te gaan op 50 procent publiek met social distancing.

De UFC begon haar eerste hoofdstuk tijdens de pandemie in de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonvil­le, Florida. Het tweede hoofdstuk vond plaats in de UFC APEX en het volgende hoofdstuk zal plaatsvind­en op UFC Fight Island op de Yas Islands, in Abu Dhabi. White liet tijdens de UFC op ESPN 10 post fightpersc­onferentie weten dat hij liever in de UFC APEX blijft. ‘’Dit hele gebeuren gaat van staat tot staat of land tot land.

Ik weet dat er een paar Staten zijn die het weer wil openen voor fans en daar zijn wij mee in gesprek’’ ‘’Ja, dat ga ik niet doen’’, antwoordt White op de vraag of hij halve arena’s wil vullen. ‘’Ik ga geen arena’s op 50 procent doen, dan blijf ik liever hier (UFC APEX). Het is veel logischer om dan hier te blijven.’’ (UFC)

 ??  ?? UFCpreside­nt Dana White wil geen halfgevuld­e stadions en zal doorgaan met gevechten achter gesloten deuren. (Foto: UFC)
UFCpreside­nt Dana White wil geen halfgevuld­e stadions en zal doorgaan met gevechten achter gesloten deuren. (Foto: UFC)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname