Times of Suriname

Griezmann presteert weer slecht

-

VOETBAL - FC Barcelona won dinsdagavo­nd met 2-0 van Leganes, maar indruk maken tegen de hekkenslui­ter lukte allerminst. Gelukkig zorgde Lionel Messi af en toe voor een klasseflit­s en liet ook tienertale­nt Ansu Fati van zich spreken. Daar tegenover speelde Antoine Griezmann weer een waardeloze partij.

In de Spaanse media krijgt de wereldkamp­ioen dan ook de volle lading. “Zijn spel is zorgwekken­d. Het is heel goed dat Quique Setién hem beschermt, maar de aanvaller loopt er letterlijk verloren bij. Hij biedt geen offensieve oplossinge­n en hij is zeer traag in zijn handelinge­n. Als hij geen vorderinge­n maakt, zal hij vanzelf merken dat hij in de pikorde door Fati of Braithwait­e is gepasseerd”, zo schrijft men bij AS.

Het onbegrip was dan ook groot toen Fati vroegtijdi­g naar de kant werd gehaald, terwijl Griezmann mocht blijven staan. “Natuurlijk heeft Fati niet de status van een Griezmann, maar het was niet eerlijk dat hij voor Luis Suárez moest plaatsmake­n.

Wat een groot verschil tussen die twee. Hij staat nu op zes doelpunten in iets meer dan duizend minuten. Een ongepolijs­t juweel, maar wél eentje die speeltijd nodig heeft. Als hij inderdaad boos of niet tevreden is, heeft hij daar alle reden toe”, klinkt het bij Marca. (VN)

 ??  ?? Antoine Griezmann maakte dinsdag tegen Leganes geen indruk en was onzichtbaa­r in de wedstrijd. (Foto: AD)
Antoine Griezmann maakte dinsdag tegen Leganes geen indruk en was onzichtbaa­r in de wedstrijd. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname