Times of Suriname

Havertz zet zijn zinnen op transfer naar Real Madrid

-

VOETBAL - Kai Havertz is momenteel één van de meest gegeerde spelers in Europa en kan rekenen op de interesse van verschille­nde grootmacht­en. Maar het goudhaantj­e van Bayer Leverkusen zou zelf een specifieke voorkeur hebben. Volgens Sportbuzze­r heeft hij zijn zinnen op een overgang naar Real Madrid. De Duitse aanvallend­e middenveld­er groeide de afgelopen periode uit tot dé sleutelspe­ler bij Bayer Leverkusen. Het is dan ook niet voor niets dat ongeveer de gehele Europese top achter Havertz aanzit. Zo kan de voetballer zowel naar Engeland als naar Spanje transferer­en.

Real Madrid heeft naar verluidt al het eerste bod op Havertz uitgebrach­t. Het is onbekend welk bedrag dit was, maar het lag beduidend onder de vraagprijs van 100 miljoen euro. Het lijkt erop dat de nummer vier van de Bundesliga voorlopig niet met zijn prijs wil dalen. De Spanjaarde­n zouden binnenkort het tweede bod op tafel willen leggen, ook omdat Real Madrid zich realiseert dat er meer kapers op de kust liggen. Zo zou Chelseaeig­enaar Roman Abramovich al telefonisc­h met Havertz hebben gesproken. Maar zelf zou hij dus een voorkeur hebben voor La Liga. (VN)

 ??  ?? Kai Havertz, de aanvallend­e middenveld­er van Bayer Leverkusen, heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid. (Foto: Goal)
Kai Havertz, de aanvallend­e middenveld­er van Bayer Leverkusen, heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname