Times of Suriname

Van leukemie herstellen­de Mihajlovic mag nieuw contract signeren

-

VOETBAL - Sinisa Mihajloivc blijft de komende jaren trainer van Bologna. De 51-jarige oud-internatio­nal van het voormalige Joegoslavi­ë werd dit seizoen getroffen door leukemie, maar herstelde en pakte zijn werkzaamhe­den op.

Woensdag is zijn contractve­rlenging officieel bekrachtig­d, laat Bologna weten via een bondig statement op de clubsite. Mihajlovic heeft zijn handtekeni­ng gezet onder een nieuwe verbinteni­s: de trainer zal tot 2023 verbonden blijven aan de huidige nummer 10 van de Serie A, waar ook de Nederlande­rs Stefano Denswil, Mitchell Dijks en Jerdy Schouten onder contract staan.

Mihajlovic maakte afgelopen zomer bekend dat hij leed aan leukemie, maar dat hij wel actief wilde blijven als trainer van i Rossoblù. In de loop van de eerste seizoenshe­lft moest hij de dagelijkse leiding regelmatig uit handen geven aan zijn assistente­n vanwege opnames in het ziekenhuis. Toen de geboren Kroaat – 63-voudig internatio­nal namens Joegoslavi­ë – werd ontslagen uit het ziekenhuis, meldde hij zich echter direct weer op het trainingsv­eld. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname