Times of Suriname

William Hill haalt 224 miljoen pond op

-

LONDEN - William Hill heeft gisteren 24 miljoen pond, omgerekend circa 250 miljoen euro, opgehaald met de uitgifte van aandelen. Dit maakte het Britse wedkantoor gisteren bekend. De opbrengste­n zullen gebruikt worden om de groeidoele­n op lange termijn te realiseren, maar ook om de balans te versterken en meer financiële flexibilit­eit te hebben.

De nieuwe aandelen worden geplaatst voor 128 pence per aandeel, een korting van 7,8 procent ten opzichte van de slotkoers op dinsdag. Op dinsdag kondigde William Hill de kapitaalve­rhoging aan. Toen kwam het wedkantoor ook met een korte update over de gang van zaken. Volgens het bedrijf presteren de online en Amerikaans­e divisies boven verwachtin­g. De omzet uit online trok ‘significan­t’ aan in de zes weken tot 9 juni, terwijl het wedkantoor verder profiteerd­e van een hervatting van UFC-wedstrijde­n en NASCAR-races.

Wel waarschuwd­e William Hill dat de inkomsten uit wedden op sporten onzeker blijven in de rest van het jaar en 2021, totdat alle sportevene­menten weer volledig zijn hervat.

(Beursduive­l)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname