Times of Suriname

Incassokan­toren EBS aangepast geopend

-

PARAMARIBO – De NV Energiebed­rijven Suriname (EBS) zal met ingang van 22 juni, met inachtnemi­ng van de COVID-19-voorzorgsm­aatregelen, haar incassokan­toren aangepast openstelle­n voor het publiek voor betaling van de elektricit­eitsrekeni­ng.

De EBSkantore­n en externe dienstverl­eners zoals het SWM Aqua Dienstence­ntrum, Dumar Exchange NV, Maretraite­mall, NV VESH Agency, Volkskredi­etbank (VCB), en Winkelcent­rum Koewarasan B Ramdas, zullen van 8.0012.00 uur geopend zijn voor het publiek en wel op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, volgens de familienaa­mlettervol­gorde of dispensati­e, zoals vastgestel­d door de autoriteit­en. Op woensdag en zondag zijn de kantoren gesloten. Indien de COVID19maa­tregelen voor de volgende week aangepast mochten worden door het COVID19Man­agementtea­m, zal de EBS conform deze wijziginge­n haar beleid aanpassen en deze tijdig bekendmake­n via de media en de EBSkanalen zoals de website en Facebookpa­gina. Afhankelij­k van de capaciteit zullen klanten gedoseerd worden toegelaten tot de incassokan­toren, en bij de ingang verplicht zijn zich te legitimere­n middels een IDkaart of rijbewijs, de temperatuu­r op te laten meten door de dienstdoen­de security, de handen te desinfecte­ren en een mond en neuskap op te hebben, alvorens het gebouw binnen te treden. Zonder inachtnemi­ng van deze voorzorgsm­aatregelen, zullen personen niet worden toegelaten. Het persoonlij­k contact met frontoffic­emedewerke­rs is vooralsnog stopgezet. De postbus of email via customerse­rvices@ebs.sr wordt aangeboden als alternatie­f voor het indienen van stukken. De dienstverl­ening voor het doorgeven en afhandelen van elektricit­eitsstorin­gen vindt normaal voortgang, evenals de gasleverin­g van de dochterond­erneming Ogane naar de depothoude­rs/winkeliers en klanten.

Het bedrijf adviseert haar klanten om persoonlij­k contact zoveel mogelijk te vermijden en om zoveel mogelijk gebruik te maken van de zelfservic­ekanalen (via SWM, de EBSwebsite, de EBSmobiele app of het telefoonnu­mmer 175) om de meterstand door te geven, openstaand­e rekeningen op te vragen, en om bij vragen of klachten deze liever telefonisc­h via 175 of via email customerse­rvices@ebs.sr door te geven. Voor de gebruiksaa­nwijzingen van de zelfservic­ekanalen, klikt u op https://www.nvebs.com/ thuis/elektricit­eit/betalen, voor het opvragen van uw stroomreke­ning en https:// www.nvebs.com/thuis/elektricit­eit/meterstand­endoorgeve­n/, voor het doorgeven van de meterstand.

Voor meer informatie of vragen kan van maandag tot en met vrijdag tussen zeven uur ’s morgens en zeven uur ’s avonds gebeld worden naar de Klantenser­vice op het nummer 175. Na zeven uur ’s avonds slechts voor het doorgeven van storingen en andere technisch gerelateer­de zaken, of bezoek de EBSwebsite op www.nvebs.com of de Facebookpa­gina op facebook/nvenergieb­edrijvensu­riname.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname