Times of Suriname

Schrik in Enschede na ‘mogelijke ontvoering’ meisje

-

GLANERBRUG - Het kind dat zaterdag zou zijn ontvoerd in Enschede is terecht. Dat heeft de moeder van het 5-jarige meisje tegenover De Telegraaf bevestigd. Sinds zes uur vanavond was er een grote zoektocht gaande naar Chayenna. Ze werd meegenomen door een oude man op een scootmobie­l, aldus de politie. De politie rukte groots uit na de vermissing en meldde op Twitter dat er sprake is van een ‘mogelijke ontvoering’ in

Glanerbrug. Daarbij werd een opvallend signalemen­t van een verdachte gegeven: “We vragen iedereen uit te kijken naar een ongeveer 75-jarige man op een scootmobie­l. Bij aantreffen van deze man of het meisje graag onmiddelli­jk bellen met 112!

In verband met deze melding vliegt er een politiehel­ikopter boven het gebied en is er veel politie aanwezig in de wijk.”

Er

rukten

tal

van

(motor) agenten uitgerukt, bevestigen buurtbewon­ers. Ook zij gingen in de wijk Glanerburg massaal op zoek naar het meisje. De politie Enschede geeft aan dat het kind rond 18.00 uur in de buurt van het Ecopark verdween. Op Whatsapp gaat een foto rond waarop de man op een scootmobie­l te zien zou zijn met het meisje op schoot. (De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname