Times of Suriname

Dortmund wil monsterbed­rag voor Sancho

-

VOETBAL - Borussia Dortmund zal zich wellicht snel gaan versterken met Thomas Meunier en Jude Bellingham, waarmee de Duitse vicekampio­en al anticipeer­t op een vertrek van Achraf Hakimi en Jadon Sancho. Die eerste keert na twee jaar gehuurd te zijn terug naar Real Madrid, terwijl de Engelse winger deze zomer een toptransfe­r zou willen maken.

De voorbije maanden werd Sancho al in verband gebracht met een pak Europese grootmacht­en, maar volgens Bild is enkel Manchester United op dit moment echt geïnteress­eerd. Op Old Trafford hopen ze misschien om Sancho straks aan een zachtere prijs binnen te kunnen halen omwille van de coronacris­is, maar daar heeft Dortmund geen oren naar.

De Duitsers blijven vasthouden aan hun vraagprijs van 130 miljoen euro. Liefst van al zien ze in Dortmund Sancho gewoon blijven en daarvoor zijn ze zelfs bereid te investeren. Als er geen transfer komt, zou Dortmund immers bereid zijn om het loon van de 20-jarige sensatie op te trekken van 6 naar 10 miljoen euro per jaar. (VN)

 ??  ?? Borussia Dortmund wil maar liefst 130 miljoen euro voor Jadon Sancho. (Foto: Goal)
Borussia Dortmund wil maar liefst 130 miljoen euro voor Jadon Sancho. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname