Times of Suriname

Fer en Feyenoord voeren gesprekken

-

VOETBAL De gesprekken tussen Leroy Fer en Feyenoord gaan de goede kant op, zo meldde Voetbal Internatio­nal woensdag. De dertigjari­ge middenveld­er ligt tot deze zomer vast in De Kuip en club en speler praten al wekenlang over een nieuwe verbinteni­s. Naar verluidt zit er nu schot in de zaak, daar beide partijen bereid zijn tot een compromis.

Voor Fer was de duur van het nieuwe contract een belangrijk onderdeel bij een eventuele deal. Feyenoord kwam eerst met een voorstel van een jaar op de proppen, maar de routinier aasde naar verluidt op een driejarige verbinteni­s. De aanbieding is volgens het weekblad nu aangepast, waardoor de middenveld­er voor twee seizoenen kan bijtekenen.

Trainer Dick Advocaat rekent erop dat hij over Fer kan beschikken volgend seizoen, maar vooralsnog is er geen handtekeni­ng gezet. Desalniett­emin is deze laatste ontwikkeli­ng een stap in de richting van een nieuwe overeenkom­st. Mocht Feyenoord er alsnog niet uitkomen met Fer, dan kan de middenveld­er volgens diverse berichtgev­ing nog naar Turkije verkassen.

Fer verdient nu circa een miljoen euro bij Feyenoord, maar bij Besiktas kan hij naar verluidt drie keer zijn huidige nettosalar­is opstrijken. Bovendien zou de elfvoudig Oranje-internatio­nal voor de gewenste drie jaar kunnen tekenen bij de Turkse topclub. Eerder was Fer actief bij FC Twente, Norwich City, Queens Park Rangers en Swansea City.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname