Times of Suriname

Rodríguez lucht zijn hart

-

VOETBAL - James Rodríguez vraagt zich af waarom hij dit seizoen zo weinig speeltijd krijgt bij Real Madrid. De Colombiaan­se spelmaker vierde zondag in het uitduel met Real Sociedad eindelijk zijn rentree voor De Koninklijk­e.

“Waarom ik zo weinig speel? Dat is een goede vraag, ik zou graag de reden weten”, liet de WK 2014-topscorer weten in gesprek met het Colombiaan­se Gol Caracol. “Voor elke speler die niet in actie komt, is het moeilijk.” Rodríguez heeft zich nogal gestoord aan berichten waarin hij wordt neergezet als een primadonna die zich nauwelijks inzet tijdens trainingen. “Allemaal leugens. Ik snap niet waarom mensen mijn profession­aliteit in twijfel trekken. Dat kan ik niet accepteren. Ik werk altijd keihard. Mensen die me kennen weten dat ik me altijd inzet, misschien wel meer dan wie dan ook.”

Mede door

blessurele­ed kwam Rodríguez dit La Ligaseizoe­n slechts in actie in 419 minuten, verdeeld over acht wedstrijde­n. Daarin maakte de 28-jarige spelmaker één doelpunt. Vanwege zijn gebrek aan speeltijd én zijn in 2021 aflopende verbinteni­s wordt veel gespeculee­rd over waar de toekomst ligt van Rodríguez.

Volgens de Spaanse krant AS zijn onder meer Manchester United, Everton, Juventus en Napoli geïnteress­eerd in de technicus. (VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname