Times of Suriname

Woning en inboedel afgebrand

-

PARAMARIBO Een woning en inboedel aan de Confiancew­eg zijn woensdagav­ond in vlammen opgegaan. Brandweerv­oorlichter Olton Pinas zegt aan de krant dat het gaat om een woonhuis dat in hout en zinkplaten was opgetrokke­n. Toen de brandweer ter plaatse kwam, was de woning reeds helemaal afgebrand en ingestort.

Pinas geeft aan dat het huis niet was aangeslote­n op het elektricit­eitsnet; het was ook niet verzekerd. De brand is door de huisbewone­r ontdekt. Hij stond aan de voorzijde van zijn erf en zag plotseling rook uit zijn woning komen. De buren hebben de brandweer gebeld. Er deden zich geen persoonlij­ke ongelukken voor. De oorzaak van de brand is onbekend. Volgens Pinas zijn de woning en inboedel geheel afgebrand. Bij de brandweer kwam de melding om 22.21 uur. Brandweerl­ieden van post Toekomstwe­g rukten binnen twee minuten uit en arriveerde­n ter plaatse om 22.28 uur. De brandweer kreeg de brand onder controle om 22.38 uur. Een persoon woonde in het huis. WJ

 ??  ?? Een woning en inboedel zijn woensdagav­ond aan de Confiancew­eg in vlammen opgegaan. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)
Een woning en inboedel zijn woensdagav­ond aan de Confiancew­eg in vlammen opgegaan. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname