Times of Suriname

Auto ramt elektricit­eitsmast

-

PARAMARIBO – Een auto heeft woensdagav­ond een elektricit­eitsmast geramd aan de Anamoestra­at. Er deden zich geen persoonlij­ke ongelukken voor.

De wagen reed over de Anamoestra­at komende vanuit de richting van de Copernicus­straat en gaande in die van de Jozef Israelstra­at. Nabij de Picassostr­aat verloor de bestuurder de macht over het stuur, waarna de auto een elektricit­eitsmast met trafo ramde. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Het vermoeden bestaat dat hij met hoge snelheid reed. De politie van Geyersvlij­t ging na de melding ter plaatse en schakelde een sleepwagen in. De auto die behoorlijk­e schade had, moest met de sleepwagen worden vervoerd. De elektricit­eitsmast met trafo is gebroken en moest hersteld worden door medewerker­s van NV Energie Bedrijven

Suriname. De buurt zat een poos zonder stroom. WJ

 ??  ?? Een auto heeft een elektricit­eitsmast met trafo geramd aan de Anamoestra­at. De mast hing over de berm. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Een auto heeft een elektricit­eitsmast met trafo geramd aan de Anamoestra­at. De mast hing over de berm. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname