Times of Suriname

Martial niet te stoppen

-

Het was in de zevende minuut voor het eerst raak voor Martial. Rashford nam de bal in het strafschop­gebied mee tussen drie bewakers en bediende de Fransman, die van dichtbij kon afronden.

Na elf minuten vergat Rashford er 2-0 van te maken, toen hij zijn voet niet goed tegen de bal kreeg bij een kans voor open doel, maar op slag van rust zorgde Martial voor de 2-0. Opnieuw kwam de assist van de rechterfla­nk; ditmaal was Aaron Wan-Bissaka de verantwoor­delijke. Na de pauze bleef Manchester United aanzetten. Zestien minuten voor tijd werd Martial door een splijtende pass van Rashford in staat gesteld om zijn hattrick te completere­n met een knappe stift over doelman Simon Moore. Bij Sheffield United deed Richairo Zivkovic mee vanaf minuut 64 en bleef keeper Michael Verrips op de bank. (VP)

??  ?? Anthony Martial van Manchester United schiet het tweede doelpunt binnen. (Foto: EPL)