Times of Suriname

Arshad Warsi: “We hebben nog niet gesproken over Golmaal 5”

-

Arshad Warsi die bekendstaa­t om zijn performanc­e in de Golmaalfil­ms gaf onlangs te kennen dat hij nog niets heeft vernomen omtrent de volgende Golmaalfil­m. “We hebben nog niet erover gesproken maar ik weet dat de hele ploeg bezig is met het script voor de volgende film met de hulp van Farhad Samji. Ik weet dat Rohit Shetty van plan is de volgende film te produceren en te regisseren. Wij beschouwen het slechts als een formalitei­t om het script te lezen, maar we vinden het altijd leuk om het samen te lezen. Ik weet dat de film zal komen. Ik weet alleen niet wanneer.” Vanwege de huidige COVID19cri­sis is het niet zeker wanneer de meeste filmopname­s weer zullen aanvangen in Bollywood. De meeste filmmakers denken er nu al aan om gebruik te maken van VFX zodat ze dankzij deze filmtechni­ek vele mensen in een scene kunnen zetten. (Times of India/ Foto: Instagram)

Advertenti­e

De mixtape is gemixed door dj IXIAH (Issiah Roberts) & gehost door een van de meest legendaris­che mc’s uit de Nederlands­e dance scene, MC ROGA!

Wat je van de mix kunt verwachten: In deze mix zul je diverse varianten van de unieke afro beats te horen krijgen. Een mix van afro house, deep house & afro beats. Muziek die niet elke dag te beluistere­n is op de mainstream, maar speciaal voor de liefhebber­s bieden wij deze exclusieve tape aan.

Anything Internatio­nal wil tien mixtapes produceren voor de echte fans. Muziek brengt mensen bij elkaar, onze evenemente­n maken mensen al vijf jaar lang happy in Suriname. Wij doen het om leed te doen vergeten, stress te doen verdwijnen en mensen speciale herinnerin­gen te laten overhouden. Anything Internatio­nal bestond eind mei vijf jaar in Suriname en twaalf jaar als we Nederland erbij tellen. De mixtape is een traktatie namens de organisati­e aan niet alleen Suriname, maar ook aan de rest van de wereld.

Wij wensen het publiek dan ook heel veel luisterple­zier toe en geven langs deze weg een grote shout out naar alle trouwe bezoekers & naar het team van #Anything sinds 2015!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname