Times of Suriname

Miley Cyrus al zes maanden nuchter

-

Miley Cyrus, die er nooit een geheim van heeft gemaakt dat ze wel houdt van drank en drugs, is al zes maanden nuchter. Nadat de Amerikaans­e zangeres in november werd geopereerd aan haar stembanden, mocht ze ruim vier weken niet praten, wat haar aan het denken zette. Ze vertelde aan Variety: “Over m’n moeder, die geadopteer­d was. Ik heb veel van haar gevoelens geërfd: de verlatings­angst, en de nood om te bewijzen dat je gewild en waardevol bent.”

Miley vervolgt: “De ouders van mijn vader gingen uit elkaar toen hij nog maar drie jaar oud was, dus hij heeft zichzelf eigenlijk opgevoed. Ik heb veel onderzoek gedaan naar m’n familieges­chiedenis, waar veel verslaving­en en problemen met mentale gezondheid in voorkomen. Daarom begon ik me af te vragen: ‘Waarom ben ik zoals ik ben?’ Door het verleden te begrijpen, begrijpen we ook het heden en de toekomst beter.”

Ook ziet ze een groot voordeel nu ze gestopt is met alcohol drinken en wiet roken. “Wat ik geweldig vind, is dat ik me altijd 100 procent voel als ik wakker word. Ik wil niet langer wakker worden en me suf voelen. Ik wil wakker worden en me klaar voelen”, aldus Miley. (De Telegraaf/Foto:Vanity Fair)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname