Times of Suriname

Drie gewonden

-

PARAMARIBO – Een lijkwagen, vier personenau­to’s en twee pick-ups, waren gistermidd­ag betrokken bij een zware aanrijding op de Wijdenbosc­hbrug. Alle voertuigen zijn zwaar beschadigd. Drie personen raakten gewond en moesten met de ambulance worden vervoerd. Het is niet bekend hoe de aanrijding heeft plaatsgevo­nden.

Na de aanrijding was de Motorsurve­illancedie­nst van regio Oost ter plaatse voor onderzoek. In de lijkwagen werd een babylijkje naar Commewijne vervoerd. Als gevolg van de aanrijding raakte de lijkwagen beschadigd aan de rechterkan­t. De familieled­en van de overleden baby vervoerden het lijkje verder in een personenau­to.

In een personenwa­gen, die betrokken was bij de aanrijding, zaten drie personen, een zwangere vrouw, een kind van drie jaar en een jongedame, die gewond raakten. Zij zijn vervoerd naar het ziekenhuis. De zwangere vrouw zei na het verkeerson­geluk dat haar baby niet meer bewoog in haar buik. Deze wagen is compleet van alle zijden beschadigd en moest met de sleepwagen worden afgevoerd.

Bij de aanrijding was ook een pick-up van de overheid betrokken; deze is zwaar beschadigd aan de voorzijde en moest ook met de sleepwagen worden weggebrach­t. De bestuurder­s van de overige wagens moesten naar de voet van de brug rijden. Daar kregen zij verder instructie­s van de politie.

Na de aanrijding ontstond er een kilometers­lange file aan de beide zijden van de brug.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname