Times of Suriname

Barça hoopt op ruildeal voor Ndombélé

-

VOETBAL - FC Barcelona blijft speuren naar aanwinsten voor het nieuwe seizoen. De Catalanen hopen deze zomer Tanguy Ndombélé over te nemen van Tottenham Hotspur, maar dan wel als onderdeel van een ruildeal.

Dat meldt The Independen­t donderdag. Hoewel Spursmanag­er José Mourinho dinsdag na de 2-0 zege op West Ham United tegensprak dat hij in de clinch ligt met

Ndombélé, heeft de 23-jarige middenveld­er het moeilijk in zijn eerste seizoen in de Premier League. Hij kwam tot dusver in negentien competitie­duels in actie, waarvan zeven als basisspele­r.

Volgens de Britse krant wil de Franse internatio­nal alweer vertrekken bij Tottenham. Hij staat in de belangstel­ling van Barcelona, dat echter met een beperkt budget werkt. Voor de Catalanen is daarom alleen een spelersrui­l een optie. Nélson Semedo of Philippe Coutinho mag de omgekeerde weg bewandelen. Of Tottenham daaraan wil meewerken, is afwachten. De Londenaren betaalden vorig jaar liefst zestig miljoen euro aan Olympique Lyon voor Ndombélé, maar Mourinho zou kunnen besluiten dat het beter is om in te stemmen met een transfer. (VP)

 ??  ?? Barcelona wil zich versterken met Tanguy Ndombélé, die momenteel speelt voor Tottenham Hotspur. (Foto: AD)
Barcelona wil zich versterken met Tanguy Ndombélé, die momenteel speelt voor Tottenham Hotspur. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname