Be­stuur­der pleegt vlucht­mis­drijf met mo­tor van slacht­of­fer nog on­der bum­per

Times of Suriname - - PANORAMA -

Een zil­ver­kleu­ri­ge be­stel­wa­gen met von­ken on­der de wa­gen uit - of all pla­ces - Cor­o­na, een plaats in Ca­li­for­nië - scheurt over de snel­weg. Al snel blijkt dat de be­stuur­der een mo­tor heeft op­ge­schept en die ge­woon de he­le tijd mee­sleept on­der zijn voer­tuig.

Het voor­val is ge­filmd van­uit een an­de­re au­to die op snel­weg 91ach­ter de be­stel­wa­gen reed. De oog­ge­tui­ge zag de be­stel­wa­gen ui­t­ein­de­lijk aan McKin­ley Street de snel­weg ver­la­ten. De ge­tui­ge keer­de zo snel mo­ge­lijk ook te­rug naar die straat en trof daar de mo­tor aan de kant van de weg aan, sa­men met de voor­bum­per van de zil­ve­ren be­stel­wa­gen. Van de be­stuur­der geen spoor, zijn voer­tuig werd even ver­der in de straat ge­dumpt bij een boom. De mo­tor­rij­der raak­te ge­wond zijn, maar niet ern­stig.

“Het was best wel be­ang­sti­gend, maar ik heb het over­leefd. Ik kan mijn kin­de­ren nog zien”, zei hij na­dien. De po­li­tie kon de be­stuur­der die vlucht­mis­drijf pleeg­de la­ter op­pak­ken.

(HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.