Times of Suriname

Mourinho wil Lucas Vázquez naar Tottenham halen

-

VOETBAL - Lucas Vázquez speelde gedurende zijn loopbaan alleen nog maar voor de Spaanse clubs Real Madrid en Espanyol. Hier kan volgend seizoen echter veranderin­g in komen, aangezien José Mourinho naar verluidt inzet op een hereniging met de rechtsbuit­en. Mundo Deportivo weet te melden dat de Portugees zijn voormalige pupil graag naar Tottenham Hotspur wil halen.

Vázquez komt dit seizoen maar mondjesmaa­t in de plannen van Real-trainer Zinédine Zidane voor en dus lijkt het niet onwaarschi­jnlijk dat De Koninklijk­e bereid is om afscheid te nemen van de 28-jarige aanvaller. De negenvoudi­g internatio­nal van Spanje ligt nog vast tot medio volgend jaar, waardoor dit de laatste kans zou kunnen zijn om nog een transferso­m voor hem te ontvangen.

Mourinho kent Vázquez nog van hun gezamenlij­ke tijd bij Real en hij weet dus wat de buitenspel­er te bieden heeft. Tottenham is naar verluidt wel van plan om de door

Real gevraagde transferso­m nog wat omlaag te onderhande­len: de Spaanse grootmacht wenst vooralsnog 25 miljoen euro te ontvangen, terwijl the Spurs inzetten op een deal van om en nabij de 17 miljoen.

De komst van Vázquez zou betekenen dat Steven Bergwijn, die zowel links als rechts voorin speelt bij de Londenaren, er een extra concurrent bij krijgt. Mourinho heeft voor de vleugels op dit moment verder de beschikkin­g over Heung-Min Son, Lucas Moura en Erik Lamela, terwijl Dele Alli en Ryan Sessegnon daar eventueel ook uit de voeten kunnen.

(VP)

Lucas Vázquez is gewild door José Mourinho, de trainer van Tottenham Hotspur. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname