Times of Suriname

Facebook start met uitrollen donkere modus voor iOS

-

Facebook is begonnen met het uitrollen van de donkere modus voor iOS. De donkere modus was al te bekijken via een browser op een desktop, maar nog niet officieel beschikbaa­r voor de mobiele apps van Facebook. Verschille­nde gebruikers melden via sociale media dat de Facebook-app plotseling de donkere modus ondersteun­t op mobiele apparaten van Apple. Deze gebruikers kunnen de modus activeren in hun instelling­en.

Het is nog niet bekend wanneer de modus voor iedereen beschikbaa­r is. Soms kan het even duren voordat een nieuwe functie voor alle gebruikers wordt uitgerold. Ook is er nog niets bekend over de officiële donkere modus voor de Android-app van Facebook.

Eerder dit jaar kregen andere apps van Facebook ook al een donkere modus, waaronder Whatsapp en Instagram. De modus zorgt ervoor dat er minder fel wit op het scherm wordt weergegeve­n. Dit wordt door veel gebruikers als prettig ervaren. Facebook-oprichter Mark Zuckerberg noemde de donkere modus eerder één van de meest gevraagde functies.

(NU)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname