Times of Suriname

Lazio komt opnieuw terug van achterstan­d

-

VOETBAL - Lazio heeft ook tijdens het bezoek aan Torino aangetoond over veel veerkracht te beschikken. De eerste twee wedstrijde­n sinds de hervatting van de Serie A zorgde Lazio voor veel spektakel. Op bezoek bij Atalanta Bergamo gaven de Romeinen namelijk een 0-2 voorsprong weg. Het werd uiteindeli­jk 3-2. Zaterdag boog Lazio juist zelf een achterstan­d om in een overwinnin­g. Thuis tegen Fiorentina werd het uiteindeli­jk 2-1.

Drie dagen later was de start opnieuw dramatisch, want al na vijf minuten keek de ploeg van de geschorste Simone Inzaghi tegen een achterstan­d aan. Een handsbal van Ciro Immobile resulteerd­e in een strafschop, die door Andrea Belotti werd benut. Tot overmaat van ramp kreeg Immobile ook nog eens een gele kaart, waardoor hij tijdens het thuisduel met AC Milan geschorst is. En na een klein half uur kreeg ook Felipe Caicedo geel, waardoor ook hij er zaterdag niet bij is.

Lazio ging op zoek naar de gelijkmake­r en was in de eerste helft al een paar keer gevaarlijk, maar drie minuten na rust was het pas raak. Immobile maakte zijn fout goed en zorgde voor 1-1. Het was alweer zijn 29ste treffer dit seizoen in de Serie A. De bezoekers bleven aanvallen en in de 73ste minuut ook met de 1-2 als resultaat. Op aangeven van Jordan Lukaku vond Sergej Milinkovic­Savic eerst nog doelman Salvatore Sirigu op zijn weg, maar de bal kwam met enig fortuin voor de voeten van Marco Parolo en dienst schot belandde via Gleison Bremer in het doel. Zonder al te veel moeite wist Lazio de overwinnin­g over de streep te trekken. In de slotfase was er nog een invalbeurt voor Djavan Anderson, die afgelopen zaterdag zijn debuut had gemaakt voor de Biancocele­sti.